Üniversiteye giriş sınavlarında üst üste 16 yıl Ordu özel okullar il birinciliği, 14 yıl Ordu tüm okullar il birinciliği ile adını duyuran Özel Altaş Koleji LYS’deki son başarısıyla eğitimdeki kalitesini bir kez daha gösterdi.
LYS sınavlarında Özel Altaş Fen Lisesi öğrencisi Batuhan Yücer, 537.427 puanla Türkiye 115.si olurken, Ordu’daki tüm okullar arasında da MF-1, MF-2, MF-3 ve MF-4 puan türlerinde Ordu İl birincisi olmayı başardı. Okulun gururu olan Batuhan Yücer, öğretmenlerinin takdirini kazandı.
Özel Altaş Koleji Genel Müdürü Selman Altaş, 2015 yılında Özel Altaş Fen Lisesi ve Özel Altaş Anadolu Lisesi’nden toplam 48 öğrencinin mezun olduğunu ve tüm öğrencilerin tercih yapma hakkını elde ettiğini söyledi. Batuhan Yücer’in başarısıyla gururlandıklarını belirten Genel Müdür Altaş, “2015 LYS’de okulumuz öğrencileri ilk 1000’de 4 derece, 5000’de 21 derece ve ilk 10 binde ise 32 derece elde ettiler” dedi.
Altaş, şöyle devam etti: “Özel Altaş Koleji kaliteyi ve başarıyı hedefleyen uzmanlaşmış ve yeniliklere açık eğitim kadrosunun rehberliğinde, anasınıfından, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kadar uzanan süreçte herkesin takdirini kazanan bir markadır. Başarılarımızı gelecek yıllara da taşımanın azmi ve gayreti içerisindeyiz. Bu başarıda emeği olan öğrencilerimize, öğretmenlerimize, yöneticilerimize, velilerimize ve yönetim kurulu başkanımıza teşekkür ederiz.”