GALATASARAY ve Osmanlıspor yenilgileriyle taraftarlarını üzen Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze, bordo mavili takımda revizyona hazırlanıyor.
Özellikle Osmanlıspor maçında bir çok futbolcunun çok düşük performans göstermesi üzerine kadroda değişime gitme kararı alan Şota Arveladze'nin, cuma akşamı Avni Aker'de oynanacak olan Torku Konyaspor maçına alışılmışın dışında bir kadroyla çıkması ve bir çok oyuncuyu yedek bırakabileceği öğrenildi.
Sezon başından bu yana eleştirilerin odağındaki isim olan kaptan Onur Recep Kıvrak'ın yerine yeni transfer Esteban Alvarado'ya görev vereceği belirtilen Gürcü teknik adamın, sakatlığı geçen Constant'ı yeniden sol bekte görevlendireceği, özellikel Osmanlıspor maçında tutuk bir görüntü veren stoper Douglas Franco'nun yerine de Aykut’u sahaya çıkarabileceği belirtildi.
Orta sahada cezalı Mbia'nın yokluğunda Okay Yokuşlu-Medjani ikilisini ön liberoda oynatacak olan Şota Arveladze’nin, orta sahanın pres gücünü yükseltme adına Özer’i yeniden ilk 11’e koyacağı ifade edildi. Mehmet Ekici'yi oyun kurucu bölgesinde oynatacak olan Şota, Yusuf'u kulübeye çekerken Marko Marin-Erkan Zengin ikilisine kanatları emanet edecek. Forvette ise bir haftalık ayrılığın ardından Dame N'Doye’nin yeniden ilk 11'e dönmesi bekleniyor.