Uğur Demirkırdı, İstanbul-

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde, A Grubu dördüncü maçında 5 Kasım 2015 Perşembe günü saat 21.00'de (TSİ), Amsterdam Arena'da AFC Ajax takımı ile karşı karşıya gelecek.

Sarı-Lacivertli takım Ajax maçının hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Yan top çalışmasının ardından, antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Gribal enfeksiyon geçiren Volkan Demirel antrenmana katılmadı. Abdoulaye Ba ve Lazar Markovic çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürürken; Caner Erkin’in rehabilitasyon süreci devam etti.

Medya programı

Sarı-Lacivertli takım 4 Kasım Çarşamba günü saat 11.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Amsterdam’a hareket edecek. Teknik Direktör Vitor Pereira, aynı gün yerel saatle 18.30’da Amsterdam Arena’da bir basın toplantısı düzenleyecek ve bu toplantıya bir de futbolcu katılacak. Maç öncesi takımın son antrenmanı, Amsterdam Arena’da yerel saat ile 19.00’da başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilecek.

Rakip takım AFC Ajax ise son antrenmanını 4 Kasım 2015 Çarşamba günü yerel saat ile 10.15'de Ajax Youth Academy'de yapacak ve Ajax'ın basın toplantısı 13.15'de Amsterdam Arena'da gerçekleşecek.