Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Bakan Yıldız, son derece tecrübeli, başarılı ve görevi layıkıyla yapacak Ahmet Çolakbayrakdar’ıseçmiş olmaları nedeniyle Kocasinan Meclis üyelerine teşekkür ettiğini belirterek,"Bence Ahmet Çolakbayradar şehrimiz ve bölgemiz adına da çok ciddi bir kazançtır. Çünkü Ahmet Bey dürüstlüğü, zekası ve oluşturduğu bütün ekiple beraber Kayseri’nin imarına güzelleşmesine ve büyümesine katkı sağlayacaktır. Bütün ilçe başkanlarımızla beraber Kayseri’nin gelişen ve büyüyen yüzünü temsil edecek,biz kendisine güveniyoruz. Her zaman olduğu gibi destekçisiyiz ve Kayseri’nin güzelleşmesine koyacağı katkılardan dolayı da Ankara’da her zaman yanında olacağız. Bize düşen bir görev olduğunda bütün milletvekili arkadaşlarımla beraber işini kolaylaştıracağız" dedi.
Bakan Yıldız, "Zaten Sayın valimizin Kayseri’deki en büyük mülki amir olarak bütün belediyelerimizin işlerini kolaylaştıran ve Kayseri’nin gelişmesine olan katkılarını hep biliyoruz. Tabi ki bu işin bir de teşkilat yanı var. İl Başkanımızın bu manada verdiği desteği de ben son derece önemsiyorum. Bir ahenk içerisinde ve Kayseri’nin pozitif olarak ona artı değer katacak ne var ise; iktidarıyla, muhalefetiyle, kamusuyla, özel sektörü ve sivil toplum örgütleriyle hep beraber bu katkıyı koymaya hazırız. Ben tekrar sağlık, sıhhat içerisinde kendisine başarılar diliyor ve Kocasinan’ın bu tatlı yarışta mutlaka ön planlarda olacağına inanıyorum"
Başkan Çolakbayradar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başta Sayın Başbakanımız olmak üzere siz değerli büyüklerimizin teveccühüyle Kocasinan Belediye Başkanlığına seçilmiş bulunuyorum. Değerli meclis üyelerimiz oylarıyla bu göreve bizi layık gördü. Meclis üyeleriyle bu üçüncü dönemim. Bu nedenle Kocasinan Bölgesini, bölgenin yapılaşmasını tanıyorum.Vatandaşımızın beklentileri, yapmamız gereken şeyler ve kafamızda projeler var, onlara adapte olup çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu görevler bizim için makam ve mevkiden önemlidir. Layıkıyla bu görevi yerine getirip, bir gün de bu görevleri birilerine teslim etme durumu olduğu zaman arkamızdan iyi şeyler söyleterek, kubbede hoş sada bırakarak görevi teslim edeceğiz. Bu görev şuuru ve bilinciyle çalışmalarımız devam edecek. Bunu, sizlerden gördüğümüz görev aşkıyla yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Bakan Yıldız kadınlarla ilgili bir hizmet olup olmadığını sorunca Başkan Çolakbayrakdar, Kadın Gelişim Merkezleri’nin maketini göstererek, merkezin fonksiyonlarıyla semt Konaklarını anlattı.
Ziyarete TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Vali Orhan Düzgün, Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de katıldı.