Ankara AK Parti Milletvekili Emrullah İşler, “AK Parti’nin ölüsü bile yüzde 41 yapıyor. Bu seçim aynı zamanda bir takım oluşumların da göstergesi olacak. Ne tür bir koalisyon hükümeti çıkacak göreceğiz” dedi.
Ankara AK Parti Milletvekili Emrullah İşler, AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Mehmet Gündoğdu ve İhlas Medya Grup Başkanı Nuri Elibol’un katkılarıyla, 7 Haziran seçimleri sonrası teşekkür amacıyla düzenlenen iftara katıldı.
İşler İftar sonrası yaptığı konuşmada, “7 Haziran’da milletimiz bir karar verdi. Bu karar başımızın gözümüzün üstünde. Artık yapacak bir şey yok. Tek başına bir hükümet kurulamadı. Biz seçimden çıktığımızdan beri başbakanımız genel başkanımız hep olumlu mesajlar veriyor. Şunu demedik, ‘Biz iktidarı kaybettik, ne haliniz varsa görün.’ Sorumluluk bilinciyle hareket edeceğiz dedik, bu ülkenin kazanımlarını kurda kuşa yem ettirmeyeceğiz dedik. Muhalefet partilerinin ise yapmış oldukları açıklamalar ortada. Bu tartışmalar milletimizin aklını başına getirdi. Biz olanda hayır var diyoruz. Bizim de AK Parti olarak bu tablodan ders çıkarmamız lazım. Gerekli dersleri çıkardığımız takdirde bu sonuç bizim lehimize dönüşecek” ifadelerinin kullandı.
“AK PARTİ’NİN ÖLÜSÜ BİLE YÜZDE 41 YAPIYOR”
İşler açıklamasının devamında, “AK Parti’nin ölüsü bile yüzde 41 yapıyor. Önümüzdeki süreç başlıyor. Bugün yemin töreni yapıldı. Meclis başkanlığı için adaylık başvuruları var. Bugünden itibaren 10 güne kadar meclis başkanı seçilmiş olacak. Bu seçim aynı zamanda bir takım oluşumların da göstergesi olacak. Ne tür bir koalisyon hükümeti çıkacak göreceğiz” şeklinde konuştu.
İhlas Medya Grup Başkanı Nuri Elibol ise, “ Yenimahalle’de belediyemiz yok, biraz imkanları kısıtlı bir yer ama bundan böyle Yenimahalle’nin sahipleri var. Biz varız, her zaman yanınızda olacağız. Bizim burada olmayışımızın açığını Büyük Şehir Belediyesi kapatıyor. Seçim sonrası bazı arkadaşlarda üzgünlük görüyorum. Bizim bir davamız var, bizim yolumuz bir günlük bir yol değil. Bizim yolumuz makam, mevki, rütbe,terfi yolu değil. Bu bir çile yoludur” diye konuştu.