Mutlu YUCA/BOLU, () - GREKO-ROMEN A Milli Takımı çam ormanları arasındaki Aladağ Kamp Eğitim Tesisleri'nde Amerika'da yapılacak olan dünya şampiyonası için güç depolarken Bolu Valisi Aydın Baruş, kampı ziyaret ederek başarı diledi.
7-12 Eylül tarihleri arasında Amerika'nın Las Vegas kentinde yapılacak olan Dünya Şampiyonası'na hazırlanmak için Aladağ'da kampa giren güreşçilerin 1 aylık kampta güç depolayacağı bildirildi. 30 sporcu ve 6 antrenörle birlikte çalışmalarını sürdüren kampta Dünya ve Avrupa Şampiyonu Rıza Kayaalp ile Selçuk Çebi'de yer alıyor.
Valisi Aydın Baruş, milli sporcuları kampta ziyaret etti. Vali Baruş, yoğun bir çalışma temposu içerisinde şampiyonaya hazırlanan milli sporculara moral verdi. Sporcular ve antrenörle sohbet eden Vali Baruş ay yıldızlı mayoyu giyecek milli sporculara başarılar diledi.
Ziyaretin motivasyonlarını artırdığını belirten Selçuk Çebi, "Burada gerçekten çok güzel bir ortam var. Burada artık son kampımızı gerçekleştiriyoruz. Kampın ardından dünya şampiyonası için Amerika'ya gideceğiz. Oradan da rakiplerimizi yenerek madalyalarla dönmek istiyoruz. Ay yıldızlı şanlı bayrağımızı dalgalandırmak için mindere çıkacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI