İlker KILIÇASLAN/MANİSA, () - ANKARA'daki bombalı terör saldırının ardından ilan edilen 3 günlük ulusal yas nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'nun tüm resmi, özel ve amatör maçları erteleme kararını, sahalarında oynayacakları Ankara Demirspor maçına çıkmak üzereyken öğrenen Manisasporlu futbolcular, terörü lanetledi.
İki takımın oyuncuları Manisa 19 Mayıs Stadı'nda birlikte bayrak açarak saldırıye tepki gösterdi. Teknik direktör Taner Taşkın, Ankara'da yaşanan saldırının herkes gibi kendilerini de derinden üzdüğünü belirterek, "Olayı duyduğumuzda şoke olmuştuk. İki takım oyuncularının da morali çok bozuktu. Müsabaka psikolojik olarak sağlıklı koşullarda oynanmayacaktı zaten. Bu vesilleyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehitlerimize Allah'tan rahmet, geride kalanlara başsağlığı diliyoruz" dedi.
BALIKESİRSPOR'DAN DA TERÖRE TEPKİ
Balıkesirspor yönetimi de Ankara'da yaşanan kanlı terör saldırısını lanetledi. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Terörü lanet ve şiddetle kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara şifa, yakınlarına ve acılı ailelerine başsağlığı dileriz" ifadesine yer verildi.

FOTOĞRAFLI