TUNCELİ, () - TUNCELİ’nin Ovacık İlçesi’nde, hakim ve savcıların kaldığı lojmanlara akşam saatlerinde terör örgütü PKK'lılar tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine kaçan PKK'lı etkisiz hale getirmek için operasyon başlatıldı. 
Adliye lojmanlarının karşısında bulunan binaların içerisine sızan ve sayıları belirlenemeyen bir grup PKK'lı terörist, hakim ve savcıların kaldığı lojmana 2 roket attı. Roketlerden biri lojman girişindeki tel örgülere, diğeri de lojmanın dış cephe duvarına isabet edip infilak etti. Olayda ölen yada yaralanan olmazken, lojmanda nöbet tutan güvenlik güçleri, roketin atıldığı bölgeyi yoğun ateş altına aldı. PKK'lılar, gece karanlığından da yararlanıp ormanlık alana kaçtı. PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için ilçede operasyon başlatıldı.
3 YIL ÖNCE CUMHURİYET SAVCISI ŞEHİT OLMUŞTU
Roketli saldırı yapılan aynı lojmanda 19 Eylül 2012 tarihinde PKK'lı teröristlerin düzenlediği suikastte Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun, ağır yaralanmıştı. Savcı Uzun, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Elazığ’daki hastanede 20 Eylül tarihinde şehit olmuştu.