Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesine bağlı İncesu ve Çakırlar Mahalleleri arasında devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Samsun’un farklı bölgelerinde devam ettirilen beton yol çalışmaları giderek hız kazanıyor. Bozulmalara karşı daha dayanıklı olduğu için uzun yıllar hizmet verme niteliği taşıyan ve bu nedenle Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın talimatıyla üretim sayısı artırılan beton yol imalatı çalışmaları, ilk uygulamalardan alınan olumlu sonuçlarla önem kazandı. Bu kapsamda Atakum İlçesi İncesu ve Çakırlar Mahalleleri arasındaki 2 km’lik mesafeyi beton yol yapmaya başlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi çalışmaların sonuna yaklaştı.
Yapılan imalatı yerinde inceleyen ve ilgililerden bilgi alan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Yaptığımız işlerin kaliteli ve uzun ömürlü olması gerekiyor. Göz boyamak için yapılan ve daha 1 sene bile geçmeden özelliğini yitirip daha fazla masraf çıkartan işleri finanse edecek kadar zengin ve bonkör bir ülke değiliz. Belki başta biraz daha fazla masraf edip yapılan işi nitelikli yapmak her zaman bize kazandırır. Bu beton yollara da bu anlamda önem veriyoruz. Bu yollar ilk yapım aşamasında biraz daha masraflı oluyor ancak kalitesi ve dayanıklılığı ile hem açık havanın her türlü yıpratıcı koşullarına hem de trafikten kaynaklı aşınmalara karşı daha uzun ömürlü oluyor” diye konuştu.