Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’na (MTSO) yaptığı ziyarette pastayla karşılandı.
Manisa’da oda başkanlarıyla bir araya gelmeye devam eden MHP Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, MTSO’yu ziyaret etti. Eryılmaz, ziyaretinde oda yönetimi tarafından pastayla karşıladı. MTSO’nun üyesi olmaktan onur duyduğunu belirten MHP’li Hasan Eryılmaz, “Yaptığım işler ve bulunduğum görevlerde vatandaşın ve esnafın milletvekilinden neler istediğini çok iyi bilen biriyim. Bu işler benim için bir avantaj olmuştur. MTSO’nun bir üyesi olarak burada bulunmaktan son derece mutluyum.” dedi.
EKONOMİ POLİTİKALARI
Partisinin ekonomik politikalarına dikkat çeken Eryılmaz, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak, vatanın bölünmez bütünlüğü üzerinde durduğumuz hassasiyet kadar ekonomik olarak da esnafımıza iş dünyamıza ne tür katkıda bulunabiliriz, nasıl bir ekonomi politikaları uygulayabiliriz? bunların üzerinde önemle durduk. Bu konuda uygulayacağımız ekonomik politikalarımızla iddialıyız. Vatandaşımız sandığa giderken vicdanı ve cüzdanı arasında kalmayacak. Milliyetçi Hareket Partisi uygulayacağı ekonomi politikaları ile lider olacaktır.” diye konuştu.
Eryılmaz’ın ziyaretinden dolayı mutlu ve gururlu olduğunu vurgulayan MTSO Başkanı Adnan Erbil ise “Ülkemizin vazgeçilmez unsurlarından birisi de siyasi partilerdir. Siyasi partilerde amaç ülkeye hizmet etmektir. Hasan kardeşim böyle bir yolu kendisine seçti. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Manisa’mıza ve ülkemize hizmet edeceğinden şüphem yoktur. Manisa sanayi şehri olduğu kadar aynı zamanda tarım şehridir. Bu noktada daha önce bulunduğu görevlerin öneminden dolayı Hasan Eryılmaz’ın milletvekili seçildiği zaman bu şehre katkı sağlayacağına inanıyorum. Hasan Bey aynı zamanda bizim de üyemizdir. İçimizden birinin Ankara’da olması bizim için avantaj olacaktır. Temennim başarılı olmasıdır.” diye konuştu.
Ziyarette Başkan Yardımcısı Tolga Tunç Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri Gökmen Gökdede, Mehmet Yılmaz, Fatih Özer, Serhat Çetin, Mehmet Baki Kılıç, Atilla Altuntaş, Bora Çaylan da hazır bulundu.