BARTIN (AA) - Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, "Söylediklerimizin tesirini alıncaya kadar siyasette özne olmaya devam edeceğiz" dedi.

Mekeç, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinde seçmenin ülkede terörün bitmesi, ekonomik sıkıntıların giderilmesi için AK Parti'ye destek verdiğini belirterek, verilen vaatlerin takipçisi olacaklarını söyledi.

Ülkenin büyümesi gerektiğini, öz kaynaklarla dönecek bir ekonomik sistemin kurulması gerektiğini ifade eden Mekeç, şöyle konuştu:

"Bunun yanında Kur'an temelli kardeşlik ilkelerimize dayalı yeni bir bölge birlikteliğinin sağlanması gerekiyor. Türkiye, bölgenin yeniden yapılanmasında lokomotif görevi görmeli, özne olmalı. Halkımız 7 Haziran seçimlerinde Bartın'da partimize yüzde 5 oy vererek bizleri ödüllendirmiştir. Bu seçimlerde de yüzde 2 ile ödüllendirmiştir. Ama Fuzuli’nin dediği gibi 'Söylesek tesiri yok, sussak gönül razı değil' Bizler susmayacağız, konuşmaya devam edeceğiz. Söylediklerimizin tesirini alıncaya kadar siyasette özne olmaya devam edeceğiz."