7 Haziran Genel Seçimlerinin ardından seçilen 25. Dönem AK Parti Erzincan milletvekili Talha Erol Durmaz düzenlenen törenle mazbatasını aldı.
Erzincan Adalet Sarayı’nda düzenlenen mazbata törenine, 25. Dönem AK Parti Erzincan Milletvekili Talha Erol Durmaz, AK Parti Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut, İl Başkanlığı yöneticileri ve partililer katıldı.
Mazbatasını alan 25. Dönem AK Parti Erzincan milletvekili Talha Erol Durmaz yaptığı açıklamada; “Herkesin kendi görüşü olabilir ancak konu Erzincan olunca konu Türkiye olunca artık hepimiz aynı mesafede olacağız.” dedi
Durmaz açıklamasının devamında; “Bu gün milletvekilliği sürecine ilk adımı atmış bulunuyoruz. Bu süreçte tüm halkı bizlere gönüllerini açtı ve desteklerini verdi. Seçim artık sonlanmıştır. Bu saatten sonra milletvekilliği süreci ile hizmet başlamıştır. Artık siyasi partiler bir kenarda bundan sonra hiçbir siyasi oluşum hiçbir fikir ayrılığı gözetilmeden memlekete hizmet noktasında çalışmalarımız devam edecek. Bundan sonra tek hedefimiz Erzincan’a hizmet olacak.
Herkesin kendi görüşü olabilir ancak konu Erzincan olunca konu Türkiye olunca artık hepimiz aynı mesafede olacağız. İlimizin, ülkemizin ve geleceğimizin aydınlık olması, kalkınması için çok gayret sarf edeceğiz. Biz teşkilatımızla çok çalıştığımızı düşünüyoruz. Erzincan’da ki tüm insanların tüm kardeşlerimizin görüş ve önerileri emir noktasında telakki edecek ve bu memleket için bu ülke için çok iyi bir şekilde çalışacağız. Diğer siyasi partilere de teşekkür ediyorum. Çünkü onlarla çok güzel bir seçim atmosferi yaşadık. Herhangi bir kırgınlık dargınlık ve kargaşa oluşmadı. Erzincan güzel bir demokrasi örneği verdi. İnşallah bundan sonra ki süreçte güzel bir hizmet sınavı vereceğiz. İnşallah memleketimiz için hayırlı olur. Ya Allah Bismillah diyerek görevimize başlıyoruz” dedi.
Mazbatasını alan Milletvekili Durmaz daha sonra partililerle toplu fotoğraf çektirdi.