Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürüyken 2011 yılında emekli olan, 'Türkiye Cumhuriyeti Övünç Madalyası Beratı' bulunan Bülent Mutluyazar, artan terör olayları ve şehit haberleri nedeniyle mesleğe dönmek için dilekçe verdi.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şube Müdürlüğü görevini yaparken 2011 yılında Kocaeli'ne tayini çıkan evli ve 2 çocuk babası 47 yaşındaki Bülent Mutluyazar, dilekçe verip emekli oldu. Gazi madalyası bulunan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den 'Türkiye Cumhuriyeti Övünç Madalyası Beratı' alan Bülent Mutluyazar, son günlerde artan terör saldırıları ve şehit haberleri nedeniyle mesleğe geri dönmek için Antalya Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğü'ne dilekçe verdi.
'DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK'
Dilekçesinde 21 yıl özel harekatçı olarak görev yaptığını dile getiren Bülent Mutluyazar, ülke olarak zor günlerden geçildiğini söyledi. Mutluyazar, "Birlikte görev yaptığım silah arkadaşlarımla vatanıma milletime hizmet etmek istiyorum. Hiçbir maddi beklenti içersinde değilim. Vatanın neresinde görev verilirse hazırım. Bu zor günlerde şimdilik elimden gelen tek şey bu. Eğer kabul ederler de dönersem, dönüşüm muhteşem olacak" diye konuştu.
Bülent Mutluyazar, 4 özel harekât polisinin şehit olmasının ardından bu kararı aldığını, maddi durumunun yerinde olduğunu, devletten para da istemediğini söyledi. Şimdiye kadar birçok ilde görev yaptığını aktaran Mutluyazar, bu süre içinde birçok silah arkadaşının yanında yaralandığını belirtti.
Bülent Mutluyazar'ın dilekçesi, değerlendirilmek üzere Emniyet Genel Müdürlüğü'ne gönderildi.

FOTOĞRAFLI