AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, 4 anketin sonucuna göre AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde 300'ün üzerinde milletvekili ile seçimi kazanacağını iddia etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı'nın aşure dağıtım törenine katıldı. Törende AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Şehzadeler İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Tonguç, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve çok sayıda partili de hazır bulundu.
Selçuk Özdağ, "CHP'nin ne kadar oy aldığı önemli değil. Allah nasip ederse AK Parti tek başına iktidar. Seçim yasakları olduğu için anket sonuçlarını söylemeyeceğim. Hem genel merkezimizin, hem de Türkiye'de çok seçkin firmaların yaptırmış olduğu anket sonuçları elimizde. Bir hafta önce yüzde 43'lerde sınırdaydık. Şimdi ise yükseldik. Allah nasip ederse 1 Kasım'da 300'ün üzerinde bir milletvekili ile geleceğiz. Bu bir haftalık süreci daha iyi değerlendirerek kararsızların daha sağduyulu oy vereceğini düşünüyoruz. 9 seçimi kazanmış bir partiyiz. 10'uncu seçimi de kazanmış yüzde 41 oy almış. Tüm engellemeler ve vesayetçilere rağmen 7 Haziran'dan bugüne kadar hem özeleştiri yaptık, hem de eleştirilere kulak verdik. Millet koalisyon kurmanın zorluğunu gördü. En son koalisyon, Türkiye'de paranın değerinin sıfırlandığı, paranın pul olduğu, enflasyonun yüzde 70'lere çıktığı, gecelik faizlerin 1000'de 7000 binlere ulaştığı bir dönemdi. 1999-2000 yıllarıydı" dedi.
"5'İNCİ PARTİ HÜSNÜ KURUNTUDUR"
Türkiye'de son günlerde gündeme gelen 5'inci parti konusuyla ilgili değerlendirme yapan Özdağ, "Bu birilerinin hüsnü kuruntusu. Tamamen hayal aleminde yaşıyorlar. Türkiye'de siyaset ciddi bir müessededir. Bilgi ve belge olmadan gerçekleri algıya dönüştürerek, algıyı yönetme içerisinde siyaset yapmayı doğru bulmuyorum. 5'inci partiden medet umacağına, herkes kendi partisinden medet umsun. AK Parti'yi yenmek isteyenler HDP'ye müracaat etmesinler, 5'inci partiye müracaat etmesinler. CHP'liler ve MHP'liler kendilerine güvensin. AK Parti 13 senedir, Türk siyasi hayatında yiğitçe, erkekçe mücadele eden, parti disiplini içerisinde grubunu muhafaza eden ender partilerden birtanesi" diye konuştu.

FOTOĞRAF