Onur ATIŞ / İZMİR, ()- GÖZTEPE, bu sezon 1'inci Lig'de 6, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 maçı geride bırakırken, 28 kişilik kadrodan bugüne kadar 25 futbolcusu forma şansı buldu.
Teknik direktör Metin Diyadin, sakatlığı süren golcü Emrah, genç kaleci Göktuğ ve sol bek İsmail Can dışındaki tüm futbolculardan az ya da çok yararlandı. Sarı kırmızılı ekipte en uzun sürde sahada kalan oyuncu 619 dakika ile sol bek Hakan Arslan olurken kupadaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasında bu sezon ilk defa görev yapan Tuncay ise 53 dakika görev yaptı.

Yine Erzurum sınavında sahaya çıkan kaleci Oğuzhan, Fatih, Alican ve İsa siftah yaparken, Göktuğ ve İsmail Can 18 kişilik kadroda yer almasına rağmen forma giyemedi. Bel fıtığı ameliyatı olan Emrah ise henüz takımla çalışmalara başlamadı.
Uzun lig ve kupa maratonunda her futbolcusundan yararlanacağını söyleyen Metin Diyadin, "Yarıştığımız her kulvarlarda başarılı olmayı hedefliyoruz. Bu süre zarfında tüm oyuncularımdan hazır olmalarını istiyorum. Tecrübeli ya da genç farketmez, formayı hak eden çıkar oynar" dedi.