Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katılan MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, 1 Kasım seçimlerinde partisinin oylarının artacağını söyledi.
Eski Enerji bakanı ve MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, partisinin Ereğli ilçe teşkilatında düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Partisinin Ereğli ilçe Başkanı Talat Şeker ve partililer tarafından karşılanan Çakan, burada kendisini bekleyen partililerle tek tek bayramlaşıp kendileri ile sohbet etti.
Partililere hitaben konuşan Zeki Çakan, terör saldırılarında hayatını kaybeden Şehitlere Allah’tan rahmet, gazi olan asker ve polislere de ‘geçmiş olsun’ diledi.
Çakan konuşmasının ilerleyen bölümlerinde ise 7 Haziran’ da milletvekili seçildikten sonra mecliste 28 saat çalışabildiklerini ve bu süre içerisinde Zonguldak ve ilçeleri için meclise soru önergeleri verdiğini kaydetti. 1 Kasım tarihinde yapılacak olan erken genel seçimlerde kendilerine farklı yerlerden destekler geleceğini ve bunu da bir iki gün içerisinde göreceklerini kaydeden Çakan "Biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe seçimlerden başımı dik olarak çıkacağız. Orhan Kardeşimiz bir duruma kırılmış olabilir. Kırılmayacak. Sizlere bir tek şey söylemek istiyorum. Hepinize sahip çıkmak boynumun borcu" dedi.
Önceki dönem Enerji bakanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan’ın konuşmasının ardından bayramlaşma programı sona erdi.