Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği bu hafta bol ödüllü Mimar ve Fotoğrafçı Okan Karakaş’ı ağırladı.
MAFSAD’ın SODES kapsamında yürüttüğü “Fotoğraf Aşkına Projesi” çerçevesinde gerçekleştirilen sunuma fotoğraf severler yoğun ilgi gösterdi.
MAFSAD Yönetim Kurulu Başkanı İnan Orhan yaptığı açıklamada, Fotoğraf Aşkına Projesi kapsamında oluşturulan SODES Fehmi Kolçak Atölyesinde her hafta değerli bir fotoğrafçıyı sanatseverlerle buluşturduklarını, bu hafta konuk olarak Mimar ve Fotoğrafçı Okan Karakaş’ı ağırladıklarını, Karakaş’ın fotoğraflarının gerçekten etkileyici ve mesaj içeren fotoğraflar olduğunu, bu fotoğrafları sayesinde Okan Karakaş’ın birçok ödül aldığını söyleyerek bu güzel sunumundan dolayı Dernek yönetimi adına Karakaş’a teşekkür etti.
Okan Karakaş sunumun keyifli geçtiğini ve katılımcıların zevk aldığını belirterek MAFSAD’a teşekkürlerini bildirdi.
Sunumu keyifle izleyen sanatsever Burcu Çalışkan “Her hafta birbirinden değerli fotoğrafçıları bizlerle buluşturan MAFSAD’a, bu güzel fotoğrafları bizlere sunan Sayın Okan Karakaş’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Malatya’da fotoğraf sanatının gelişmesi için emek harcayan MAFSAD’ın etkinliklerini beğenerek takip ediyorum. Bu tür faaliyetlerle MAFSAD’ın diğer derneklere örnek olduğunu düşünüyorum” dedi.