GÖZTEPE'nin Bundesliga 2 ekiplerinden Paderborn'dan kadrosuna dahil etmek istediği golcü Mahir Sağlık'ın transferi süre engeline takıldı.
Sportif CEO Barış Güçlü'nün, Mahir'in bonservisi konusunda Paderborn yönetimi ile anlaştığı, ancak gurbetçi futbolcunun 4 yıllık sözleşmede ısrar etmesi yüzünden görüşmelerin tıkandığı bildirildi. Yönetimin yanı sıra Teknik Direktör Metin Diyadin'in de 4 yıllık kontrata karşı olduğu ve, "Mahir bize çok katkı sağlar. Ancak 32 yaşındaki bir futbolcu ile 4 yıllık mukaveleye gerek yok. 1 ya da 2 senelik sözleşmeyi kabul ederse bu iş olur" dediği belirtildi.
Lig başlamasına rağmen henüz istediği santrforu alamayan sarı kırmızılı yönetimin 4 senelik sözleşme talep eden Mahir'i ikna etmek için görüşmeleri sürdüreceği bildirildi. Bu arada Metin Diyadin'in Kayseri Erciyessporlu İlhan Parlak'ı düşünmediği öğrenildi. Geçen sezon 10'uncu haftada oynanan Eskişehirspor karşılaşmasında sağ diz çapraz bağları kopan ve yaklaşık 8 aydır sahalardan uzak kalan tecrübeli futbolcudan verim alınamayacağını belirten Metin Diyadin, pazar günü oynanacak Adanaspor mücadelesine kadar golcü sorunun çözeceklerini söyledi.
DEĞİŞİM ZAMANI
PTT 1'inci Lig'deki ilk sınavında Elazığspor'la berabere kalan Göztepe, pazar günü deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına başlarken teknik direktör Metin Diyadin'in kadroda rotasyona gidebileceği öne sürüldü. Tecrübeli çalıştırıcının sakatlıkları nedeniyle Elazığspor randevusunda kadroya almadığı Hakan Barış ile Gökhan Karadeniz'e bu hafta ilk 11'de görev vereceği belirtildi.
Orta alanda Basera'nın yerine Gökhan'ı, Özgür'ün yerine Hakan Barış'ı oynatmayı planlayan Metin Diyadin'in sol bekte de Hakan Arslan'ın yerine Mehmet Erdem'e şans vermeyi düşündüğü kaydedildi.