Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, trafik kazasında yaşamını yitiren 18 yaşındaki Büşra Demir’in yakınları, çocuklarının öldüğü yolda eylem yaparak, başka kişilerin ölmemesi için önlem alınmasını istedi.
Geçen 4 Aralık günü Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir çağrı merkezinde operatör olarak çalışan ve mesai çıkışı eve gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen Mahmut Ağca ile Büşra Demir, otomobil çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
Yaşamını yitirenlerden Büşra Demir’in yakınları, gerekli trafik tedbirlerinin bulunmadığı gerekçesiyle kazanın meydana geldiği yolda toplandı. Büşra Demir’in ağabeyi Selçuk Demir, kardeşinin yolda gerekli önlemler alınmaması nedeniyle öldüğünü belirterek, "Kız kardeşim ve iş arkadaşı bir elim trafik kazasına kurban gittiler. Bu yolun güvenlik zafiyeti oluşturduğunu hepimiz biliyoruz. Bu yolda hız kontrolü, uyarı levhası ve aydınlatma yok. Bizim canımız yandı, başkalarının canları yanmasın. Artık bu yolda Büşra'lar, Mahmut'lar ölmesin isteniyorsa gerekli önlemler alınsın" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI