Çocukluğundan beri aşırı kilolu olan Yavuz Tanyeli, geçen yıl 160 kiloya ulaştı. Şeker, tansiyon, karaciğerde yağlanma şikayetleri yaşamaya başlayan Tanyeli, ameliyat olmak için İzmir'deki Özel bir hastaneye başvurdu. Hastanenin Obezite Cerrahisi Birimi sorumlusu Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Serdar Kaçar'a muayene olan Tanyeli, aynı gün ameliyat günü aldı. Dr. Kaçar ve ekibi tarafından 13 ay önce başarıyla gerçekleştirilen mide küçültme ameliyatının ardından artık Yavuz Tanyeli için yeni bir hayat başladı.



SAĞLIK SORUNLARINDAN DA KURTULDU
Operasyonun ardından sıkı bir diyet ve spor programını uygulayan genç, altı ay içerisinde fazla kilolarının yüzde 70'ini verdi. Ameliyattan 13 ay sonra 80 kiloya düşen Tanyeli, kilolarıyla birlikte tüm sağlık sorunlarından da kurtuldu. Sağlıklı beslenen Tanyeli, mutlu olduğunu söyledi.

'BU SEN DEĞİLSİN' DİYEREK İDDİAYA GİREN BİLE VAR
Ameliyatın ardından yaptığı sıkı diyet ve sporun etkisiyle 80 kiloya düşen Yavuz Tanyeli, görsel olarak da büyük bir değişim yaşadı. Bir süredir görüşmediği arkadaşlarının kendisini tanıyamadığını belirten Tanyeli, "Hatta bazı arkadaşlar kendi aralarında, 'Bu Yavuz değil' diyerek iddiaya bile giriyor. Arkadaşlarım artık beni sesimden tanıyor. Konuşmaya başlayınca ikna oluyorlar. Eski müşterilerimden bazıları beni tanımakta güçlük çekiyor. Eski fotoğraflarımı telefonumdan gösterince ameliyat olduğuma inanıyorlar" diye konuştu.