AK Parti Fatsa İlçe Yönetimi basın mensupları ile parti binasında bir araya geldi.
Basın toplantısına Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar yaptı. Uçar, “AK Parti, siyasi gelişme ve yenileşme hareketine hızla devam etmektedir. Bugün yeni Türkiye olarak kutladığımız demokratikleşme, kalkınma, özgür olma, büyük medeniyetin bir destanı olarak gerçekleşmektedir” diye konuştu.
Başkan Uçar şunları söyledi: “Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran partimiz 5. olağan kongresinde elde edeceği güç, birlik, beraberlik anlayışı ve kongrelerden çıkardığı gücü ile milli iradeyi hakim kılmaya devam edecektir. Kongremiz Fatsamızın büyük hedeflere ulaşmasının kaynağıdır. 2015 seçimlerine hazırlandığımız bu dönemde aziz milletimizden yeni dönemdeki yetkiyi alacak olan partimiz, yenilenme, tazelenme, kuvvet kazanma, 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşma iradesinin ve millet iktidarının kaynağıdır.”
Başkan Uçar’dan sonra Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu konuşma yaptı. Eroğlu, “Yeni bir yapılanma ile daha güçlü olarak teşkilatlarımızı kurduk. Önümüzde yeni bir seçin dönemi var. İnşallah bu seçim dönemine alnımızın akıyla girerek kazanacağız” diye konuştu.