SPOR Toto Süper Lig'de 4 sezondur iç saha maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayan Akhisar Belediyespor'un Başkanı Hüseyin Eryüksel, gelecek hafta konuk edecekleri Gaziantepspor maçı için taraftarına çağrıda bulundu.
Başkan Hüseyin Eryüksel, 19 Mayıs Stadı'ndaki yenileme çalışmaları nedeniyle Mersin İdmanyurdu müsabakasını Balıkesir'de oynamak zorunda kaldıklarını, Akhisar Arena Stadı inşaatının da sürdüğünü belirtirken şunları söyledi:
"Bu sezon ilk kez Manisa'da Gaziantep karşılaşmasına çıkacağız. Tek isteğimiz tribünleri dolu görmek. Kombine fiyatlarını çok uygun tuttuk. Taraftarımızın başka bir talebi olursa da seve seve yerine getiririz. Yeter ki takımımızdan desteklerini esirgemesinler."
Ligin ilk 3 haftasında 1 galibiyet, 2 de beraberlik alarak 5 puan topladıklarını hatırlatan Başkan Hüseyin Eryüksel, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Lige güzel bir başlangıç yaptık. Henüz mağlubiyet almamak çok sevindirici. İmkanlarımızı iyi değerlendirerek kaliteli, mücadele gücü yüksek ve kazanma arzusuyla dolu bir kadro kurduk. 4 sezondur Süper Lig'de başarıyla ter döküyoruz. Tek hedefimiz bu sezon da Akhisar Belediyespor'u layık olduğu yerlerde görebilmek."
Teknik direktör Cihat Arslan da milli maç arasının kendilerine ilaç gibi geleceğini ifade ederek, "Sakat oyuncularımız bu süreçte iyileşecek" dedi.