SPOR Toto Basketbol Ligi'ne müthiş bir başlangıç yapan Muratbey Uşak Sportif, 4 maçta 3 galibiyet aldı.
Ligin en mütevazı kadrolarından birine sahip olan Uşak Sportif, iç sahada Euroleague'de oynayan Darüşşfaka Doğuş'tan sonra A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Galatasaray'ı da Birch'in son saniye basketiyle 73-71 mağlup etti. Galibiyeti Uşaklılar'a armağan eden antrenör Ozan Bulkaz, şunları söyledi:
"Son haftaların en gözde takımı Galatasaray'ı yendik. Baştan sona üstün oynayarak kazandık. Oyuncularıma ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Emeklerimiz boşa çıkmadı. Bu galibiyet takımda özgüveni de yükseltti. Sponsorlarımız da bize uğurlu geldi, hepsine teşekkür ediyoruz."
HARRİSON'A DEV TALİP
Muratbey Uşak Sportif'in sezon öncesi çaylak oyun kurucu olarak transfer ettiği D'Angelo Harrison, ligde 4 maçlık performansıyla Almanya'nın Euroleague'deki temsilcisi Bayern Münih'in takibine girdi. Alman temsilcisinin Muratbey Uşaksportif ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 22 yaşındaki guard için nabız yokladığı öğrenildi. İlk profesyonel deneyimini yaşadığı Uşak'ta aylık 9 bin dolar maaşla oynayan Harrison, 4 maçta 17.7 sayı, 5.2 ribaund, 3.2 asist, 1.5 top çalma istatistikleri tutturdu.