Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Medipol Başakşehir karşısında oynanan futbolun kendilerini tatmin etmediğini söyledi.
Spor Toto Süper Lig’de sahasında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor’da Teknik Direktör Hami Mandıralı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Maalesef istediğimiz oyunu ne ilk yarı ne ikinci yarı ortaya koymadık. Böyle olunca da bir puan aldık. Kazansak yukarılara çıkma şansımız olurdu ama olmadı" dedi.
İşlerinin çalışmak olduğunu belirten Mandıralı, "Mevcut kadroyla en iyisini yapma çalışıyoruz. Elimizden gelen bu maçta bu kadardı. Yenilebilirdik de kazanabilirdik de ama oynanan futbol ne camiamızı ne bizleri ne oyuncularımızı tatmin etmedi" diye konuştu.
Mandıralı, bir soru üzerine kendisinin bir yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık sözleşmesinin olduğunu anımsatarak, şunları söyledi:
"Şahsım ile ilgili ne olacak ne olmayacak bilmiyorum. Çalışacaklar mı bizimle, çalışmayacaklar mı bilmiyorum. Biz çalışacakmışız gibi kendimizi hazırlıyoruz. Bir scaut ekibi kuruldu. Oyuncular bize sunuyorlar, biz izliyoruz, fikirlerimizi söylüyoruz. Trabzonspor’un mutlaka kabuk değiştirmesi oyuncu kadrosunu gözden geçirmesi lazım. Yarışmacı takım olmak istiyorsanız bütünüyle, sahanın her yerinde güçlü olmalısınız. Biz bunun sıkıntısını çekiyoruz."
Mandıralı, maçta sakatlanarak ambulans ile hastaneye kaldırılan Ramazan’ın omuzunda küçük bir kırık bulunduğunu ve bunun düzelebilir olduğunu ifade etti.