Zeren, kamuoyunda 'bazı futbolculara ödeme yapıldığı'na dair iddialar ile ilgili yaptığı açıklamada, "Özellikle altını çizerek söylüyorum, biz hiçbir oyuncuya ayrıcalıklı ödeme yapmadık. Bizim oyunculara taahhütlerimiz var, ancak futbolcularımız bunu ne sahaya yansıtmıştır ne de gündeme getirmişlerdir" dedi.


"AYRICALIK YAPMIYORUZ!.."
Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarına kamuoyunda 'Samsunspor'da bazı futbolculara ödeme yapıldığı'na dair iddialar ile ilgili açıklamalarda bulunan sportif direktör Coşkun Zeren, hiç bir futbolcuya ayrıcalıklı ödeme yapılmadığını belireterek, "Kamuoyunda Samsun kökenli oyunculara ödeme yapmadığımız, yabancı ve Samsunlu olmayan oyunculara ödeme yaptığımız tarzında söylemler var. 5 aydır futbolcularla beraberiz. Bugüne kadar büyük bir özveriyle ve fedakarlıkla mücadele ediyorlar. Özellikle altını çizerek söylüyorum, biz hiçbir oyuncuya ayrıcalıklı ödeme yapmadık. Futbolcularımız diğer borçlarımızı ödememize ve ceza yemememize müsade etmişlerdir. Bizim oyunculara taahhütlerimiz var, ancak futbolcularımız bunu ne sahaya yansıtmıştır ne de gündeme getirmişlerdir. En tecrübeliler ve yabancılar olmak üzere büyük fedakarlık yapıp, kulübe sahip çıkıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Burada para konuşulmaz" dedi.



TFF 1'nci lig takımlarından Samsunspor, 21 Kasım Pasartesi günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Osman Özköylü gözetiminde devam etti. Düz koşu, ısınma hareketleri, kondisyon ve pas çalışması yapan kırmızı-beyazlı ekip daha sonra taktik ağırlı çift kale maç yaparak antrenmanı sonlandırdı.