PTT 1'inci Ligi'nde 4'üncü hafta maçında pazar günü saat 20.00'de Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Giresunspor'u konuk edecek olan Göztepe, işi sıkı tutacak.
Teknik direktör Metin Diyadin, 4 puanla 9'uncu sırada yer alan rakiplerinin bu sezon oldukça güçlü olduğunu belirtirken şöyle konuştu:
"Maçı ilk yarıda koparmalıyız. Hücumun yanı sıra savunma güvenliğini elden bırakmadan oynayacağız. Milli maç arasında tüm eksiklerimizi giderdik. Daha diri daha arzulu bir Göztepe izlettireceğiz. 90 dakika boyunca disiplinden kopmayan, rakibe nefes aldırmayan bir takım görüntüsü sergileyeceğiz."
Manisa 19 Mayıs Stadı'nın yenilenen zeminin futbol oynamaya son derece elverişli olduğuna dikkat çeken Metin Diyadin, "Uzun bir aradan sonra taraftarımızla buluşacağız. İzmir'den 30 kilometre uzak da olsak bize gönül verenlerin stadı dolduracağına inanıyorum. 19 Mayıs Stadı taraftarımız için son derece uygun. Desteği en iyi şekilde hissedeceğiz" diye konuştu.
Metin Diyadin cezalı orta saha Hakan Barış ve sakatlığı süren golcü Emrah Metoğlu'ndan yararlanamayacak. Tek forvet Vleminckx'le maça başlaması beklenen Metin Diyadin, yeni transfer Mirkan'ı ise karşılaşmanın durumuna göre oynuna dahil edecek.
GÖZTEPE'YE SOSYAL MEDYA DERSİ
Giresunspor'la pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Göztepeli futbolculara sosyal medya dersi verildi. Takım menajeri Ali Ekber Düzgün, Adnan Süvari Tesisleri toplantı salonunda yaptığı sunumla oyuncuları Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya araçlarını etkili kullanma konusunda bilgilendirdi. Düzgün, sosyal medya kullanımının insanlara ulaşmak konusunda benzersiz imkanlar sunduğunu belirtti.
TERÖR LANETLENDİ
Öte yandan sarı-kırmızılılar antrenman öncesi Türk Bayrağı ile poz vererek yaşanan terör olaylarını lanetledi.

FOTOĞRAFLI