Ömür AVCI/TRABZON,()– TRABZONPOR'un yaptığı açıklamada Osmanlıspor’a vereceğini açıkladığı Uğur Demirok’un ayrılmak istemediğini belirtmesi, bordo mavili kulüpte yeni bir krizini başlangıcı oldu.
Bordo mavili takımın geçen sezonun devre arasında Galatasaray’la girilen büyük mücadelenin ardından renklerine kattığı Uğur Demirok, Trabzonspor’dan ayrılmak istemediğini belirtti. Teknik direktör Şota Arveladze’nin göreve gelmesinin ardından takımdan ayrılmasını istediği futbolcuların arasında yer alan Uğur Demirok için Osmanlıspor bordo-mavililerin kapısını çaldı. Trabzonspor'da dün öğle saatlerinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada 1 milyon lira sözleşme fesih parası karşılığında Uğur Demirok’un transferi için Osmanlıspor kulübü ile anlaştığını bildirdi. Herkes, Osmanlıspor’un Uğur Demirok’la da anlaştığını sanırken, futbolcu cephesinden şok bir tepki geldi.
"KULÜPLERİN GÖRÜŞMELERİ KENDİLERİNİ BAĞLAR"
Sosyal medya hesabından dün gece bir açıklama yapan Uğur Demirok, "Hiçbir kulüple görüşmem ya da anlaşmam olmamıştır. Kulüplerin görüşmeleri kendilerini bağlar. Eğer Trabzonspor’dan ayrılır ve bir takımla anlaşırsam, bunu bütün kamuoyuna zaten ilk ben duyururum" ifadesini kullandı.
"BENİ KİMSE ARAMADI"
Uğur Demirok’un yakın çevresine de bu transferle ilgili hiç kimsenin kendisiyle temas kurmadığını, Trabzonspor’da kalmak istediğini söylediği belirtildi. Uğur’un, "Bana bir şey sormadan anlaşmışlar, KAP’a bildirmişler. Ben Trabzonspor’un oyuncusuyum ve şu anda bir yere gitmedim" dediği öğrenildi. Uğur Demirok’un transfer görüşmesi sırasında kendisinin de görüşünün alınmamasına tepkili olduğunu ileri sürüldü.
PAPY’ DE SONA DOĞRU
Trabzonspor’da stoper arayışları da devam ediyor. Fransa’nın Nantes takımının Senegalli oyuncusu Papy Djilobodji’nin listenin ilk sırasında olduğu Trabzonspor’da, bu hafta sonuna kadar transferin netleştirilmesi bekleniyor.

FOOTĞRAF