SPOR Toto Süper Lig'in 12. haftasında Manisa deplasmanında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Bursaspor’da bu maçın ikinci etap çalışmaları Özlüce Tesisleri’nde yapılan tek antrenman ile başladı.
EURO 2016 Play- Off rövanşında Macaristan- Norveç karşılaşmasını izlemeye giden teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve yardımcısı Ömer Erdoğan Bursa’ya gelmemeleri nedeniyle çalışmayı antrenör Ersel Uzgur yaptırdı.
25 dakikalık koşu ile başlayan çalışma daha sonra yapılan ısınmanın ardından yarı sahada yapılan pres ve çift kale çalışmasıyla devam etti.
Yeşil beyazlılarda milli takımlarda bulunan futbolcuların yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Ricardo Faty çalışmaya katılmadı. Bursaspor Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı iki çalışma ile sürdürecek.
SERDAR AZİZ ZOR
Bursaspor’da Ricardo Faty’nin ardından Serdar Aziz şoku yaşanıyor. Katar ile oynanan özel milli maçta sakatlanıp çıkan Serdar Aziz’den kötü haber geldi. Kulübün sağlık ekibi tarafından kontrolden geçirilen Serdar Aziz’in Akhisar Belediye maçında oynaması zor görünüyor. Kulüp doktoru çalışma öncesi yaptığı açıklamasında Serdar Aziz’in sol arka adalesinde zorlanmaya bağlı sertlik yaşadığı ve son kararın perşembe akşamı yapılacak toplantı sonrasında verileceği açıklandı.
Çalışmalarını salonda ve havuzda sürdürecek olan Serdar Aziz’in Akhisar Belediyespor maçında oynamasının zor olduğu belirtildi.

FOTOĞRAF