Seyfettin ARAS/İNEGÖL (Bursa), () - BURSA’nın İnegöl İlçesi'nde, komşuların kötü koku geldiği ihbarı üzerine çatı katına giden zabıta ekipleri, dilencilik yapan 60 yaşındaki Hediye Turan’ın 'çöp evi' ile karşılaştı. 16 kamyonet dolusu eşya ve çöp çıkarılan evde, poşetler için bin lira metal para da bulundu.
İnegöl Kemalpaşa Mahallesi Dar Sokak numara 24 adresindeki 4 katlı evin çatı katından gelen yoğun koku üzerine komşuları durumu İnegöl Belediyesi zabıta ekiplerine bildirdi. Belirtilen eve giden İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri görevlileri, işitme engelli olan ve sokaklarda dilencilik yapan Hediye Turan ait çatı katındaki evin çöple dolu olduğunu gördü.
Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine bağlı ekipler ile zabıta gözetiminde evi boşaltmak isteyen ekipler, içindeki yığılı eşya ve çöp yüzünden bazı odalara girmekte güçlük çekti.
Evde 16 kamyonet çöp ve eski eşya çıktı. Bir poşet içinde bin lira bozuk para buldu. Zabıta ve polis nezaretinde sayılan bozuk paralar tutanak altına alındı. 
Çöp ve eşyanın boşaltılmasının ardından ev, belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

FOTOĞRAFLI