Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta Çarşamba günü Centone Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak Yeni Malatyaspor, maç saatini beklemeye başladı.
Karagümrük maçının son çalışmasını Malatya’da yapan sarı-kırmızılılarda sakatlıkları süren Samed Kartal ve Sadık Çiftpınar dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
Malatya’daki son çalışmada hafif bir ter antrenmanı yapan Yeni Malatyaspor’da teknik patron Feyyaz Uçar oyuncularını rakiple ilgili uyardı.
Karagümrük takımının özellikle ilk beşe oynayan takımlar karşısında aldığı puanları hatırlatan Uçar, hafta sonu karşılaşacakları rakipleri Pendik karşısına lider olarak çıkmak için Karagümrük’ü yenmeleri gerektiğini oyuncularıyla paylaştı.
Centone Karagümrük - Yeni Malatyaspor karşılaşması Çarşamba günü saat: 14.30’da başlayacak.
Zorlu müsabakayı Trabzon Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Bülent Birincioğlu yönetecek.
KARŞILAŞMA VEFA STADI’NDA OYNANACAK
Yeni Malatyaspor yönetiminin Karagümrük müsabakasının oynanacağı stadın değiştirilmesi için yaptığı başvuru kabul edilmedi.
Vefa Stadı’nın sentetik zeminli olmasından dolayı Çarşamba günkü müsabakayı çim zeminli bir stada aldırmak için girişimde bulunan Yeni Malatyaspor yönetimi, stadını kullanmak için başvurduğu kulüplerden olumsuz yanıt aldı.
Buna göre Centone Karagümrük -Yeni Malatyaspor karşılaşması 6 bin 500 kapasiteli, sentetik zeminli Vefa Stadı’nda oynanacak.