Paramparça dizisinden 'öpüşme' krizi sebebiyle ayrıldığı söylenen Nurgül Yeşilçay ile ilgili gerçek ortaya çıktı. Erken Petekkaya bu sebep için 'açıklarsam yer yerinden oynar' demişti.

Peki gerçek sebep ne?

Kanal D'de yayınlanan Renkli Sayfalar'da ayrılmasıyla ilgili ayrıntılar verildi.

NURGÜL YEŞİLÇAY SARHOŞTU İDDİASI

Meğer Nurgül Yeşilçay evlilik sahnesinin çekildiği sahnede körkütük sarhoşmuş. Erken Petekkaya dizinin o sahnesinde yer alan repliğini söyleyince karşılığında okkalı bir küfür duyuyor.

ERKAN PETEKKAYA'YA KÜFÜR EDİYOR


Ünlü oyuncu 'Nurgül rahatsızsın sanırım bir daha çekelim' diyor ve aynı sahne tekrarlanıp Petekkaya repliği söyleyince yine küfür ediyor. Anlaşılıyor ki Nurgül Yeşilçay sarhoş. Erken Petekkaya da patlıyor ve tepki veriyor. Buna Nurgül Yeşilçay küfürlerle cevap verince yapımcılar apar topar ikiliyi ayırıyor.

YA O YA BEN RESTİ

Sonunda Erken Petakkaya 'Ya o ya ben' resti çekiyor. Sette bir çok kişiye küfür eden Nurgül Yeşilçay için yapımcı 'gönderme' kararı alıyor.

ERKAN PETEKKAYA NE DEMİŞTİ?

Erkan Petekkaya bir gazeteye verdiği röportajda Paramparça dizisinden ayrılan Nurgül Yeşilçay bombasını patlatmıştı. Öpüşme krizinin kamufla olduğunu söyleyip 'Asıl sebebi söylersem yer yerinden oynar' demişti. İşte Petekkaya'nın söyledikleri;

-"Onun diziden gitmesine hiç etkim yok. Öpüşme krizi vs. hepsi yalan, hedef şaşırtma! Ama gerçeği ben anlatmam. Gerekirse anlatırım, çok kötü olur. Gerçek bambaşka."