Ünlüler cephesinde son zamanlarda verdikleri büyük miktarda kilolarla haber olan pek çok isim var. Işın Karaca, Fatih Ürek, Hakan Aysev ilk başta akla gelen isimlerden. Kısmetse Olur programının sunucusu Seda Akgül de geride bıraktığımız günlerde verdiği kilolar ve paylaştığı fotoğraflarla olay oldu. Bir anda magazin gündemine oturan Akgül, Hürriyet’e verdiği röportajda ilginç açıklamalara imza attı. İşte röportajdan dikkat çeken satırlar:

Siz insanları evlendirmeye çalışıyorsunuz da kendiniz hiç evlendiniz mi?

18 yaşımda ilk aşkımla flört edip ailelerimizin katılmadığı, tamamen inat, hiçbir cinsel paylaşımımın olmadığı, dört sene sadece muhallebi yiyerek gezdiğim ilk aşkımla evlendim. Kısa sürdü. Toydum. Ne ben kadındım ne o koca.

Yumurtalarınızı dondurma sebebiniz piyasada erkek olmaması mı?

Beni hamile bırakmak isteyecek veya evlenmek isteyecek çok erkek olduğuna inanıyorum. İlla çocuğum olsun diye dondurmadım. Erkeklerin “80 yaşında da baba olurum” diye bir havaları var ya, madem tıp 80’inde anne olma imkânı veriyor; benim de soyum üresin istedim. Yumurtalarım Kıbrıs’ta. Şimdilik çocuğa bencillik etmemek için kullanmayacağım. Şu anda ona babalık edeceğine inandığım kimse yok.

Seks hayatınıza etkisi nasıl oldu?

En kilolu halimde bile aşk yaşadım. Ayrıca erkeğin kilolusunun cinsel hayatı zayıf oluyor. Bir laf var: ‘Horozun iyisi yağ tutmaz’. Yani erkeğin iyisi yağ tutmaz. Kadının iyisi aslında hafif yağlı olur. İrisi ve dirisi makbuldür. İlkçağdan itibaren kadınlar hep kalçalı butlu çizilir.

Kaynak: Hürriyet