Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) Aydın derbisi ile başlıyor.
BAL 10. Grup’ta pazar günü Kuşadası Gençlikspor ve Sökespor, Kuşadası’nda ligin ilk maçında karşı karşıya gelecek. karşılaşması öncesi Aydın’ın iki ilçesinde derbi heyecanı yaşanıyor.
Sezona şampiyonluk ve 3. lig hedefiyle başlayan Kuşadası Gençlikspor’da hem ligin ilk maçının hem de Aydın derbisinde komşu ilçe Söke ile yapılacak maçın heyecanı yaşanıyor. Kuşadası Gençlikspor Başkanı Muşti Demiroğlu, bu yıl yükseldikleri BAL liginde şampiyonluğu hedefleyen güçlü bir kadro kurduklarını belirterek, “ Jaba gibi süper lig deneyimi olan futbolcuların da aralarında bulunduğu çok güçlü bir kadro kurduk. Hedefimiz şampiyon olarak 3. lige yükselmek. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Sezona, hem dostumuz hem de ezeli rakibimiz Sökespor ile başlamak bize ayrı bir heyecan veriyor. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü Özer Türk Stadyumu’na bekliyoruz. Sökespor’a iyi bir ev sahipliği yapacağız ancak yeneceğiz“ dedi.
Pazar günü Saat: 15.00’de Sökespor ile BAL liginde ilk maçına çıkacak olan Kuşadası Gençlikspor Osman Aktar ise hedeflerinin lige iyi bir başlangıç yapmak olduğunu belirterek, taraftarların da desteğiyle Sökespor’u yeneceklerini söyledi.