Düzce TV’de yayınlanan spor programında izleyicilere Düzcespor’un ilk şampiyonluk kupasını kaldıran kaptan kim? sorusunu doğru bilen 60 taraftara formalar canlı yayında verildi.
Düzce TV’de yayınlanan Hasan Kaya’nın hazırlayıp sunduğu ve ASKF Düzce Başkanı Erdoğan Bıyık’ın konuk olduğu Spor Sayfası programında “Düzcespor’un ilk şampiyonluk kupasını kaldıran kaptan kim” sorusu soruldu.
Düzcespor’un ilk şampiyonluk kupasını kaldıran kaptan Cihat Gümüşova olduğunu doğru cevaplayan 60 taraftar ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık’ın söz verdiği gibi formaları canlı yayında aldılar ve Kaptan Cihat Gümüşova ile bir araya geldiler. Taraftarlar formaları heyecan ve sevinç içinde giyerken Cihat Kaptan’a da 48 yılın anısına forma hediye edildi.
ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, “Nice 48 yıllara” derken, Cihat Kaptan ise, “Beni onurlandırdınız” diyerek teşekkür etti ve Düzcespor taraftarları efsane kaptana tezahüratta bulundu.
Formalarını giyen taraftarlar hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirilirken, Düzce Tv stüdyoları, “kırmızı-lacivert, en büyük Düzce” tezahüratları ile inledi.