Gürcü Hasta Samsun'da Hayat Buldu! Samsun'da, Kardiyoloji Uzmanı Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Yazıcı, bacak damarları tamamen tıkalı hastayı, ameliyata gerek kalmadan ayak üzerinden iyileştirdi. Samsun'da Kardiyoloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Yazıcı, bacak damarları tamamen tıkalı olan Gürcü bir hastayı ameliyatsız olarak balon ve stent tekniği ile kısa sürede sağlığına kavuşturdu.

AMELİYATSIZ ÇÖZÜM Kardiyoloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Yazıcı, Atasam Hastanesi'nde bacak damarları tıkalı olan Gürcü Akaki Diasamidze'yi ameliyatsız olarak sağlığına kavuştururken, bu durum ameliyat korkusu yaşayanlara da umut oldu.

HAYAT KURTARDI Bacak damarının tam tıkalı olmasından dolayı zor anlar yaşayan ve Hollanda'da da şüpheli bir sonuç bildirilen 72 yaşındaki gemi kaptanı Akaki Diasamidze'nin hayatı Dr. Yazıcı ile tanıştıktan değişti. Dr. Yazıcı, sağlık sorunlarıyla boğuşan Gürcü hasta Diasamidze'nin aynı seansta ayak üzerinden balon ve stent yöntemiyle özel ve zor teknikler kullanarak, sağlığına yeniden kavuşturdu. Hasta için konforlu bir tedavi yöntemi olan bu çalışmanın Samsun'un sağlık turizmine de katkı sağlayacağı kaydedildi. Dilber BAHADIR

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.