7 Temmuz tarihinde kaybolan ve kendisinde bir daha haber alınamayan Emine Nur Ayhan, İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği’nde görevli dalgıç polisler ile İl Jandarma Komutanlığı Su Altı Arama Kurtarma Timi ekipleri, AFAD ekipleri tarafından Yeşilırmak Nehri ve çevresinde havadan, karadan ve sudan aranıyor. Arama çalışmaları sürerken otizmli küçük kızın babası Murat Ayhan her gün arama çalışmalarını izleyerek kızından gelecek acı veya güzel bir haberi bekliyor.

"PERİŞAN OLDUK"

Kızının sağ salim bulunmasının tek temennisi olduğunu dile getiren baba Ayhan, “Devletimizin arama ekipleri 10 gündür kızım Emine Nur’u arıyor. Kendisine hala ulaşamadık. Bizlerde evimizde perişan olduk. Her gün arama çalışmalarının olduğu yere gelerek kızımdan gelecek bir haber bekliyorum. İnşallah kızım sağ salim bulunur ve güzel haberi bize gelir” şeklinde duygularını dile getirdi.

emine nur ayhan 1223

VALİ DAĞLI ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

7 Temmuz tarihinde ailesinin kayıp başvurusu yapması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği’nde görevli dalgıç polisler ile İl Jandarma Komutanlığı Su Altı Arama Kurtarma Timi ekipleri, 10 yaşındaki otizmli kız çocuğunu Yeşilırmak Nehri’nde arama çalışmalarını sürdürürken arama çalışmalarını incelemek üzere Çarşamba ilçesine gelen Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, aile ile konuşarak arama çalışmalarına katılan görevlilerden arama çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Samsun Valisi Dağlı incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldı. (habercarsamba.net)

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.