Osmaneli’de düzenlenen mitingde AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ve milletvekili adayları Halil Eldemir ile Ramazan Kurtulmuş halka hitap etti.
Tayyare Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuşan AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, "Ben 12 yıldır Bilecik’e, Osmaneli’ne hizmet etmekteyim. Bazıları şimdi diyecekler bu milletvekili adayı değil neden çıktı konuşmaya. Ben sizlerden helallik almak için geldim. Bugüne kadar Osmaneli’ne karınca kararınca hizmet etmeye çalıştık. İnşallah siz Osmaneliler bu hizmetlerimizden memnun kalmışsınızdır. Bazıları Osmaneli’ne gelip hastane yaptırdım, okul yaptırdım, havuz yaptırdım diyor ama oysaki hepsini yarım yamalak yaptılar. Biz iktidara geldikten sonra onların yarım bıraktıklarını tamamladık, siz değerli Osmanelilerin hizmetine sunduk. Köylerimizde AK Parti iktidarı döneminde kanalizasyon çalışmaları yapıldı. 12 trilyon harcadık. Arıtma tesisi 5 milyonlara, TOKİ yatırımı 20 trilyon lira, Sakarya kenarı mesire alanı 3 trilyon, Halk Eğitim binası yaptık 3 trilyon, hastaneyi bitirmek için 6 trilyon lira, Osmaneli’ne su getirmek için dağları aşırdık 60 trilyon lira, imam hatip lisesinin binasını yapıyoruz 5 trilyon lira, merkezdeki Rüstem Paşa Camii’ne restorasyon çalışması yapıldı. Sakarya Nehri üstündeki köprü çöktü, köprüyü yaptık. Hızlı tren ve yolları saymıyorum. Organize sanayi alt yapısı ve doğalgazı, elektriği için 8 trilyon lira harcadık. Köylerin içme suyu, kanalizasyon, kilitli parke taşı için 20 trilyon harcadık. Toplam Osmaneli ve köylerine harcamamız 200 trilyon para harcadık. Gelen arkadaşlar konuşuyor bakandın yaptın. Peki 4 yıldır da muhalefet milletvekilisin soruyorum sana Bahattin Şeker Osmaneli için ne yaptın? Yaşar Tüzün 9 yıl milletvekilliği yaptın, Osmaneli için neyin var? Osmaneli için ne yaptın? Biz Allah’a şükür iki milletvekili çıkartacağız. Onlar iki siyasi parti ikinci olmak için birbirleri ile kıyasıya yarışıyorlar. 7 Haziran seçimlerinde yeniden büyük Türkiye için, yeniden büyük medeniyetimiz için 2 milletvekili arkadaşımızı çıkartmak için oylarınızı bekliyorum” dedi.
AK Parti Bilecik Milletvekili adayı Halil Eldemir ise, “Bugün burada tayyare meydanında coşkulu kalabalığın Bilecik’te iki tane AK Parti milletvekilinin ayak sesleri olduğunu düşünüyor, buna inanıyorum. Bu coşkunuzla AK Parti’yi tekrar iktidar yapacak, yapmış olduğumuz hizmetleri daha da taçlandıracak, güçlendirecek, daha da güçlendirerek daha da ileriye taşıyarak lider ülke Türkiye sevdasında ortak olduğunuz için hepinizi yürekten kutluyorum. Bu meydanda beraber siyaset yaptığımız bugüne kadar Osmaneli’ne belediye başkanlığı yaparken görevi başında ahirete uğurladığımız Selahattin başkanımızı rahmetle ve şükranla anıyorum. O günden bugüne gerek Mehmet başkanımız döneminde, gerek şimdiki Münür başkanımız döneminde ve Türkiye’de genel iktidarla hep birlikte Osmaneli hizmetini görmeye Osmaneli’ni daha iyi noktaya götürmeye hep birlikte gayret ettik. Bir taraftan yaptıklarımız, bir taraftan yapacaklarımız, bir taraftan hayallerimiz, bir taraftan bu memleketin insanını daha rahat yaşatabiliriz diye meydanlarda konuştuklarımız 2002’de neydi, bugün ne noktaya geldik. Türkiye 2002’den beri çok gelişti, çok değişti. Osmaneli’de çok değişti, çok gelişti. Bir taraftan Türkiye gelişirken Osmaneli’de üzerine düşen payı aldı. 3 tane illegal parti var, bunlar bizi yıpratmaya çalışıyor. Ellerinde projeleri olmadığı, yapacak bir şeyleri olmadığı için bizleri mitinglerde kötülemekle geçiyor. Biz bunlara pabuç bırakmayacağız. 22 tane bankanın batırıldığını da çok iyi biliyor, IMF’nin önünde diz çöktüğünü de çok iyi biliyor ama asla ve asla milletimiz bunlara fırsat vermeyecek. 7 Haziran’da bu milletimiz, bu Osmaneli halkı onlara gereken dersi verecektir” dedi.
Ramazan Kurtulmuş ise, ”Bugüne kadar Osmaneli AK Parti’ye en yüksek oyları vermiştir. Bundan dolayı tüm Osmaneli halkıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Öncelikle Osmaneli’nin en büyük sorunu olan alt yapıya el attık ve çok şükür bitirdik. Osmaneli’ni sevdik sevdalandık. Osmaneli bizim sevdamız dedik, hizmet için karşınıza geldik. Ben il başkanıyken Belediye Başkanı Adayımız Münür Şahin geldi müracaatını yaptı. Çok değerli başkanım sıradan bir belediye başkanlığı yapmak için talipsen hiç kusura bakma yapamayız. Sıra dışı belediye başkanlığı yapacaksan, Osmaneli’nin altını üstüne getireceksen, Osmaneli’de tarih yazacaksan seni belediye başkanı adayı yapacağız. O da söz verdi, sizler de ona sahip çıktınız, Osmaneli’ne belediye başkanı yaptınız. Osmaneli’de tarih yazıyor muyuz, evet yazıyoruz. Osmaneli’nin tarihini değiştiriyor muyuz, evet değiştiriyoruz. Osmaneli’nin ekonomisi her geçen gün erimekteydi ama şimdi Osmaneli’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Önümüze hedef ve projelerimizi koyduk. Bu projeleri yapmak için Ankara’ dan kaynak aktarılması gerekiyor. Bunu da en iyi bilen sayın milletvekilimiz Fahrettin Poyraz’dır. Biz diyoruz ki bu defa Osmaneli tarih yazacak, Bilecik tarih yazacak. Bu projeleri hayata geçirmek için Ankara’dan kaynak aktaracağız. Bu zamana kadar siz Osmanelililer hangi partiye oy vermiş olursanız olun bu seçim Osmaneli için farklı bir seçim, gelin bu sefer yine AK Parti diyelim, doğru karar verelim ve Osmaneli’de tarih yazalım. Osmaneli’ne yüzde 80 AK Parti’ye hedef koyduk, gelin oylarınızı verin. Osmaneli’de organize sanayi faaliyete geçtiğimizde Osmaneli’de işsiz kimse kalmayacak, işsiz şoför kardeşimiz kalmayacak. Bunların alt yapısını bu dönemde yapacağız. Geleceğimiz için çocuklarımız için Ankara’nın yatırımlarını Osmaneli’ne çekmek için oylarınıza ihtiyacımız var ama yarını inşa etmek için geleceğimiz için Ankara’nın yatırımlarını Osmaneli’ne aktarmak için bana ihtiyacınız var. İstikrar için bugün için yarınlarımız Osmaneli için sizlerden 7 Haziran Pazar günü sandık başında destek bekliyorum" dedi.