İSTANBUL-

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzde spor uzmanı olarak görev yapan White Badge kokartına sahip Esin Kıratlı, 24 Ekim 2015 tarihinde Singapur'da dünyanın ilk 8 kadın raketinin mücadele edeceği BNP Paribas WTA Finals Tenis Turnuvasında çizgi hakemi olarak görev alacak.

Esin Kıratlı, WTA'in (Kadınlar Tenis Birliği) en prestijli turnuvalarından olan, 2013 yılında İstanbul'da son kez düzenlenen ve 24 Ekim 2015 tarihinde Singapur'da dünyanın ilk 8 kadın raketinin mücadele edeceği BNP Paribas WTA Finals tenis turnuvasında çizgi hakemi olarak çalışmak üzere WTA tarafından Avrupa'dan davet edilen 8 çizgi hakemi arasında yer alarak büyük bir başarıya daha imza attı. Kıratlı ayrıca Singapur'dan hemen sonra 2 Kasım 2015 tarihinde Çin'in Zhuhai şehrinde yapılacak olan WTA Elite Trophy turnuvasında da çizgi hakemi olarak görev yapacak.

Eylül ayında Japonya'da yapılacak olan Tokyo Toray Pan Pacific Open WTA Premier turnuvasına da seçilen Esin Kıratlı daha öncede dünyanın en önemli Grand Slam'i olan Wimbledon Tenis Turnuvası'na seçilen ilk Kadın Türk Hakemi olmuştu.

Esin Kıratlı'nın elde ettiği başarının İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz adına gurur verici olduğunu söyleyen İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, " Türk sporunun gelişmesi adına elde edilen başarılar, bizler için büyük önem taşıyor. Ülkemizi yurtdışında başarıyla temsil ederek, bizleri gururlandıran Esin Kıratlı'yı daha nice başarılara ulaşması temennisiyle bir kez daha tebrik ediyorum." dedi.