Odunpazarı Belediyesi, belediye hizmetlerinin vatandaşlara daha etkin ve verimli olarak anlatılması için düzenlediği mahalle toplantılarına devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi, son olarak Yenikent Mahallesi’nde toplantı gerçekleştirdi.
Yenikent’te bulunan kooperatif binasında yapılan toplantıya Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt da katıldı. Başkan Kurt’un dışında toplantıya, Yenikent Mahalle Muhtarı Nezahat Nazik, Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Olcay Öz Çokar, Sosyal Yardım İşleri Müdürü İbrahim Şavlukbaş, Park Bahçeler Müdürü Bilgen Perk, Kırsal Hizmetler Müdürü Burak Özen, İmar Müdürü Uğur Haluk Durdağ, Temizlik İşleri ve Çevre Koruma Kontrol Müdürü Metin Göksel ve Zabıta Müdürlüğü yetkilileri katıldı.
Başkan Kurt toplantıda yaptığı konuşmada, “Burada yaptığımız toplantıda Odunpazarı Belediyesi’nin Yenikent’te bugüne kadar neler yaptığını, bundan sonraki süreçte neler yapabileceğini konuşmak ve şu anki durumu değerlendirmek için sizinle bir araya geldik. Yenikent Eskişehir’in en önemli mahallelerinden biri. Kentiyle, mahallesiyle, sokağıyla ilgili insanları dinlemek istiyoruz. Siz bilirsiniz, ne yaparsanız yapın mantığıyla belediyecilik olmaz. Orada yaşayan insanlar, orada yaşanan sorunun çözümünü bizden daha kolay bulur” dedi.