DÜZCE (AA) - Düzce'de bir taksiciyi öldürerek cesedini ormanlık alana attığı öne sürülen zanlı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, polis ve jandarma ekipleri Gölyaka ilçesinde ormanlık alanda taksici Nurettin Yılmaz'ın (79) cesedinin bulunması üzerine zanlı ya da zanlıları yakalamak için detaylı çalışma başlattı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri Yılmaz'ın terk edilmiş aracında telefon, kamera, parmak izi, saç teli gibi birçok detay üzerinde çalıştı. Kent merkezi ve Gölyaka ilçesinde bulunan MOBESE kayıtlarını inceleyen ekipler, şahsın 28 yaşındaki B.Ç. olduğunu tespit etti.

Cumhuriyet Mahallesi Kervan mevkisindeki eve sabah saatlerinde baskın düzenleyen ekipler, zanlıyı olayda kullandığı suç aleti bıçakla gözaltına aldı. B.Ç'nin daha önce de İstanbul Başakşehir'de bir taksiciyi gasbederek, bıçakla yaraladığı bildirildi.

Zanlının, emniyetteki işlemleri sürüyor.

Düzce merkezdeki bir taksi durağında çalışan Nurettin Yılmaz (79), önceki gece durağa gelen bir telefonla müşteriye çıkmış, kendisinden haber alamayan durak çalışanları ve ailesi durumu polise bildirmiş, bunun üzerine arama çalışması başlatılmıştı. Ekipler, dün öğle saatlerinde Yılmaz'ın kullandığı 81 T 1121 plakalı taksiyi Gölyaka Kültür Mahallesi'nde terk edilmiş şekilde bulmuştu. Yılmaz'ın cesedi de dün akşam saatlerinde Gölyaka ilçesi Saçmalıpınar Orta Mahalle Menfez mevkisinde çalılıklar içerisinde bulunmuştu.