Mesut Işık - Büşra Kaya / TUZLA,

Ziraat Türkiye Kupası Grup müsabakalarının ilk karşılaşmasında 16 Aralık Çarşamba günü sahasından Fenerbahçe'yi konuk edecek olan 2'nci Lig ekiplerinden Tuzlaspor Başkanı Ahmet Çabuk, "Biz haddimizi biliyoruz" dedi.

Tuzlaspor tesisleride açıklamalarda bulunan Başkan Çabuk, kupa ile alakalı eksta bir hazırlık içinde olmadıklarını ifade ederek, "Geçen sene bir ivme yakaladık kupada. Tuzlaspor'dan bu sene de çok büyük bir beklenti oluştu. Geçen seneki beklentiyi aynı şekilde bu sene de devam ettirmek istiyoruz. Tuzlaspor kupada yine en iyisini yapacak" diye konuştu.

"BAŞARI GELİRSE BUNU ÖDÜLLENDİRECEĞİZ"

Fenerbahçe maçı ile ilgili prim belirlemediklerini kaydeden Ahmet Çabuk, "Fenerbahçe gibi bir camiaya karşı futbolcularımız başarı gösterirlerse mutlaka bunun da karşılığını bir şekilde ödüllendiririz ama çok fazla abartılı bir prim olmaz. Çünkü bizim gücümüz belli, haddimizi biliyoruz. Fenerbahçe'nin de gücünü biliyoruz. Ama bir başarı gelirse bunu da ödüllendireceğiz. Tuzla gibi bir yerde böyle bir beklenti yoktu. Fenerbahçe gibi bir kulübün Tuzla'ya gelmesi hem esnaflarımızda olsun hem de taraftarlarımızda olsun çok ciddi bir hareket getirdi. Ciddi bir heyecan uyandırdı. O açıdan İnşallah biz de burada Fenerbahçe'yi en iyi şekilde ağırlayıp göndermekle alakalı tüm hazırlıklarımızı, her türlü detayı arkadaşlarımızla görüşüyoruz. İnşallah onları kendi gücümüze göre en iyi şekilde karşılayıp buradan göndermeyi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

"SAHAYA KIRMIZI-BEYAZ FORMAYLA ÇIKACAĞIZ"

Çarşamba günü mücadeleye kırmızı-beyaz formayla çıkacaklarını belirten Çabuk, şu ifadeleri kullandı: "Bizim asıl forma rengimiz mavi-beyaz. Fakat özellikle futbolcularımız Fenerbahçe maçına kırmızı-beyaz formayla çıkmak istediler. Bu renklerin geçen sene kendilerine uğur getirdiğini söylediler. Bu sene de kupa için özel bir forma hazırladık. Futbolcularımızı da herhalde bu renk Türkiye'mizin rengi olması açısından da ekstra motive edecektir. Onların dediğini de yerine getirmiş olduk ve Çarşamba günü de Fenerbahçe maçına uğurlu formamız olan kırmızı-beyaz ile çıkacağız."