TRABZON (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi, Trabzon'un Vakfıkebir ve Şalpazarı ilçelerinde yapımı devam eden bazı tesislerde incelemelerde bulundu.

Trabzon Gençlik ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Çebi, beraberindeki İl Gençlik ve Spor Müdürü Birdal Öztürk, Yatırım ve İşletmeler Şube Müdürü Bekir Bişiren ve Spor Şube Müdürü Yusuf Çebi ile Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta'yı ziyaret etti.

Çebi ve beraberindekiler, ayrıca modernizasyonuna gelecek ay başlanacak sentetik sahada incelemelerde bulundu.

Mevcut sentetik sahasının çim, tel örgü, tribün ve soyunma odalarının yenileneceğini aktaran Çebi, polislik ve BESYO sınavlarına hazırlanan gençlerle sohbet etti, ardından Vakfıkebir Adnan Demirtürk Yurdunda inceleme yaptı.

Öte yandan, Vakfıkebir ilçesinde projesi hazırlanan ve belediye ile protokolü imzalanan havuzun bölgede önemli bir eksikliği kapatacağı aktarıldı.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız'ı da ziyaret eden Çebi, daha sonra ilçede yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Çebi, geleceğin olimpiyat ve dünya şampiyonlarının yetiştirildiği Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) ve Sporcu Eğitim Merkezini (SEM) ziyaret etti, sporcularla bir araya geldi.

Antrenörlerin de katıldığı görüşmede, güreş, boks, karate, curling, tenis, yüzme ve atletizm sporcuları Çebi ve Öztürk'e taleplerini iletti.