HAMDİ TÖRE BAŞKAN OLDU

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ayvacık 1. Olağan Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi.  Tek liste halinde ilçe başkanlığına aday olan aynı zamanda Ayvacık Belediyesi Büyük Birlik Partisi Belediye Meclis Üyesi Hamdi Töre, mevcut delegenin oyunun tamamını alarak başkan oldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kongrede söz alan Ayvacık İlçe Başkanı Hamdi Töre Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasına Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici Beyefendi ile birlikte hizmet etmekten şeref duyduğunu söyleyerek katılımcılara teker teker teşekkür etti.  Töre Cumhur ittifakının üç liderini yukarıdaki birlikteliğini ivedilikle il ve ilçelerde de daha fazla hissedilir olması gerektiğini söyleyerek sözlerine son verdi.

YOĞUN KATILIM

Kongreye Büyük Birlik Partisi YİK Üyesi Mehmet Karabacak, Alperen Ocakları İl Başkanı Muhammet Furkan Taş ve yönetimi, Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri , Salıpazarı İlçe Başkanı Mehmet Candan ve yönetim kurulu üyeleri, Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala , Milliyetçi Hareket Partisi Ayvacık İlçe Başkanı Ali Duman ve yönetimi, Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Erdal Avcı,Yeniden Refah Partisi Ayvacık İlçe Başkanı İrfan Yıldızbaş ve yönetimi, Büyük Türkiye İlçe Başkanı Hasan Balcı ve yönetimi, Ayvacık Belediye Başkan Yardımcısı Refaattin Şencan çok sayıda Ayvacıklı Muhtar ve vatandaşlar katıldı.