SAMSUN (AA) - Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor'un kulüp başkanı Ercan Bayrak,  hedeflerinin Türkiye Kupası eleme grubu maçlarını başarıyla tamamlamak olduğunu bildirdi.

Bayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası grup elemelerine ve 23. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'na ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Bu şampiyonaları Samsun'a kazandıran Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile yetkililere teşekkür eden Bayrak, Samsun'da 3 grupta oynanacak maçların zorlu geçeceğini ifade etti.

Abdullah Gül Üniversitesi, Hatay Büyükşehir Belediyespor ve Orduspor'un bulunduğu C grubunda mücadele edeceklerini belirten Bayrak, takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini aktararak şunları kaydetti:

"İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takım yeni sezona ve Türkiye Kupası grup elemelerine iyi hazırlandı. Adana BOTAŞ Kupası'nda birinci, Altın Koza Turnuvası'nda ikinci olduk. Eksik ya da sakat oyuncumuz yok. ABD'li oyuncumuz Essence Carson bu akşam takıma katılacak. Hedefimiz Türkiye Kupası grup maçlarını başarıyla tamamlamak."

Samsun Canik Belediyespor, Kadınlar Türkiye Kupası eleme grubu maçlarının ilk gününde, yarın Atatürk Spor Salonu’nda Abdullah Gül Üniversitesi ile karşılaşacak.