Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından yapılan sentetik çim sahalar törenle açılarak, vatandaşların hizmetine sunuldu.
Çukurhisar, Esentepe, Şarhöyük ve Çamlıca mahallerinde yenilenerek çağdaş spor tesisleri haline getirilen sentetik çim sahalar gerçekleştirilen törenle hizmete girdi.
Spor tesislerinin açılışında konuşun Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Genç ve çocukların kötü alışkanlıklardan korunması adına spor ve sanat projelerini önemsediklerini belirterek, “Gençlerimiz ve çocuklarımızın spor ve sanatla meşgul olmaları için bu örnek tesisleri bölgemize kazandırıyoruz. Seçimden önce verdiğimiz sözümüz olan bu spor sahalarını gençlerimize ve çocuklarımıza hediye ediyoruz. İnanıyorum ki bu tesislere mahallelerimiz kendi evleri gibi sahip çıkacaklar” dedi.
Gerçekleşen saha açılışlarına CHP Milletvekili Adayları Prof. Dr. Gaye Usluer, Utku Çakırözer, Erdal Çakıcıer ve Efsane Eskişehirspor kadrosu da katılırken, Başkan Ataç açılışlar sonrası çocuklarla sentetik çim sahanın keyfini çıkarttı.