Trabzon’un Maçka ilçe belediye Başkanı Koray Koçhan, Yukarıköy mahallesinde Yukarıköy Mahallesi Kültür Eğitim Turizm ve Kalkınma Derneği’nin yeni hizmet binasının açılışına katıldı.
Yukarıköy Mahallesi Kültür Eğitim Turizm ve Kalkınma Derneği Başkanı Mustafa Aksoy’un ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta misafirlere yöresel yemek ikramı yapılırken, Prof. Dr. Mehmet Tüfekçi, yaptığı konuşmada, “Dernek Binasını bizlere ücretiz olarak veren çok kıymetli Maçka Belediye Başkanımız Ecz. Koray Koçhan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Özellikle de dernek olarak mahallemiz için yapacağımız projeler ile katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.
Konuşmanın ardından Tüfekçi, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’a mahallelerine yaptıkları katkılardan ötürü plaket hediye etti.
Her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Maçka Belediye Başkanımız Ecz. Koray Koçhan, “Yukarıköy Mahallemize 80 bin TL’lik yatırım gerçekleştirdik. Şunun çok iyi bilinmesini istiyorum. Ben her zaman derneğinizin yanındayım. Bu plaket için de herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.