Ergin KARATAŞ / İZMİR, ()- KARŞIYAKA ile Göztepe arasında oynanan derbi çıkışında, tribünlerin yarı yarıya paylaşımı konusunda tartışıp yumruklaşmanın sınırına gelen Karşıyaka 2'nci Başkanı Cengiz Bakır ile Futbol Şube Yöneticisi Kerim Çetin arasındaki kavgaya Göztepeliler de dahil oldu.
Olaydan sonra tartışmayı Facebook üzerinden sürdüren Bakır'ın, Göztepe'den söz ederken, "Prenses" ifadesini kullanması, sarı kırmızılıları küplere bindirdi. Göztepe İdari CEO'su Kerem Ertan, Karşıyaka Başkanı Ali Erten'i, 2'nci Başkan Fatih Dalan da Futbol Şube Şöneticisi Mustafa Özçakar'ı arayıp sitem etti.
Ertan ve Dalan, 2 kulüp arasında dostluk ilişkilerinin yeniden tesisi yolunda böylesine önemli adımlar atılmışken 2'nci Başkan konumundaki bir yöneticinin sosyal medyada Göztepe'den "Prenses" diye söz etmesinin yakışık olmadığını belirterek, "Bu süreçte en sorumlu davranması gereken kişilerin olumsuz tavrı, ilişkileri geriye götürmekten başka işe yaramaz" ifadesini kullandı.
Geçen hafta Başkan Ali Erten ve bir grup Karşıyakalı yöneticinin Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'e yaptığı ziyarette de yer alan Bakır, gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesaplarını kapattı.