Mustafa BAYER- Onur BAYRAM/AFYONKARAHİSAR, () – AFYON Summer Football Fest 2015'e katılacak Fenerbahçe, Afyonkarahisar’a gelişinde taraftarların sevgi gösterileriyle karşılandı.
Kütahya'nın Altıntaş İlçesi’ndeki Zafer Bölgesel Havalimanı'na özel uçakla gelen Fenerbahçe kafilesini yaklaşık 300 kişilik taraftar grubu karşıladı. Taraftarların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu futbolcular, bazı taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Taraftarın yoğun ilgisi havalimanı çıkışında izdihama neden oldu. Fenerbahçe’yi koruyan özel güvenlik firması görevlilerinin basın mensuplarını iterek uzaklaştırmaya çalışması dikkati çekti. Fenerbahçeli futbolcular da bu anları şaşkın bakışlarla izledi. Taraftarların oluşturduğu konvoy eşliğinde takım otobüsüyle Afyonkarahisar’a doğru yolu çıkan Fenerbahçe kafilesi, kamp yapacağı otelin girişinde de alkışlarla karşılandı. Futbolcular ve teknik heyet otel önünde taraftar ilgisi nedeniyle bir süre otobüs içinde bekledi. Afyonkarahisar Fenerbahçeliler Derneği yöneticilerinin çiçek ve tatlı ikram ettiği futbolcular, taraftarlara el sallayarak kamp yapacağı otele giriş yaptı. Basın mensuplarıyla taraftarların alınmadığı otel önünde çevik kuvvet geniş güvenlik önlemi aldı.
Yeni transfer Robin van Persie'nin Afyonkarahisar'a getirilmediği kamp kapsamında Fenerbahçe yarın 20.30’da Olympiakos ile 22 Temmuz Çarşamba günü ise Olympique Marsilya ile karşılaşacak.

FOTOĞRAFLI