Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Karakaya ve Yağmurbeyli sakinlerini sevindiren 2 müjde verdi. Başkan Şinasi Gülcüoğlu Karkaya mesire alanı ve Yağmurbeyli şenlik alnının yenilenerek daha kullanışlı ve modern birer alan haline getireceklerini söyledi.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Karakaya mesire alanında çoğunluğunu gurbetçilerin oluşturduğu vatandaşlarla buluştu. Alanı dolduran vatandaşlarla tek tek yakında ilgilenen Başkan Şinasi Gülcüoğlu, gelecek yıl Karakaya’yı ziyaret edenlerin daha modern bir mesire alanı ile karşılaşacaklarını söyledi. Başkan Şinasi Gülcüoğlu mahallede yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek: “Karkaya’da geçtiğimiz yıl burada yapılan etkinlikte bir sözümüz vardı. Bu çerçevede gerekli çalışmaları başlattık. Şuanda yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Hafta içinde zannediyorum mesire alanına ulaşımı sağlayan yolunda yapımı tamamlanacak. Öte yandan Karakaya mahallemizin içinde kilitli parke yapımı devam ediyor. Şuana kadar 20 bin metrekareye yakın bir çalışma yapıldı ve bir bu kadar daha yapmayı planlıyoruz şuan ekiplerimiz bu konu üzerinde çalışıyor. Mesire alanında yeni bir düzenleme yapacağız. Bu mesire alanında daha önce Kültür bakanlığı ile birlikte yaptığımız bir çalışma vardı projemiz geçmiş gerekli protokolleri imzalanmıştık. Bu çerçevede bu alanı ilçemize ve mahallemize yakışır bir hale getireceğiz” dedi.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu ayrıca Yağmurbeyli mahallesine de bir müjde vererek her yıl mahallede geleneksel olarak düzenlenen pilav şenlikleri için kullanılan alanı yenileyeceklerini söyledi. İhtiyaçlara cevap veremeyen alanı modern ve nezih bir ortam haline getireceklerini sözlerine ekledi.