Karabük’te babasını öldüren, 3 kişiyi de yaralayan gencin kendi kafasına sıkma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, ruhsal hastalığı olduğu öğrenilen Ercan Koz (23), Karabük’ün Yenice ilçesinde görev yapan 17 yıllık polis memuru babası Recep Koz’u, aralarında çıkan tartışma sonrası silahla vurarak öldürdü. Babasına ait beylik tabancası ile babasını öldüren ve Gökçebey ilçesinde de S.D.’ye ait 67 T 6013 plakalı taksiyi gasp eden, Elvanpazarcık beldesi mevkisinde iddialara göre polis zanettiği orman muhafaza memurunu karın bölgesinden yaralayan Erhan Koz, istasyon caddesinde yakalanacağını anlayınca babasına ait beylik silahı ile başına ateş ederek intihar etti.

ORMAN MUHAFAZA MEMURU HAYATINI KAYBETTİ


Hastaneye kaldırılan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Erhan Koz’un cenazesi, hastane morguna kaldırıldı. Erhan Koz’un karın bölgesinden yaralanan orman muhafaza memuru Osman Aktaş da kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İNTİHAR ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan Erhan Koz’un intihar etme anı olay yerinde bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Elektrik direğine çarparak durabilen Erhan Koz’un, aracı geçtikten 2-3 metre sonra koşarken kafasına dayadığı silahla intihar ettiği görüntüleri ortaya çıktı.

Öte yandan Gökçebey ilçesine Erhan Koz’un yaraladığı taksici S.D.’nin de tedavisinin sürdüğü belirtildi. Jandarma ve polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. Ailesinin Ercan Koz’a 60 bin lira kredi çekerek ticari taksi aldığı, annesinin ve kardeşinin kredi borcunu ödemek için İstanbul’da asgari ücretle çalıştığı öğrenildi.